Coral laatat

Coral-laatoissa yhdistyvät kaikki Coral Classicin, Coral Brushin ja Coral Brightin kosteuden- ja liansitomisominaisuudet, mutta myös joustavuus, jonka 50 x 50 cm laattakoko mahdollistaa.

Coral-laattoja on saatavana kaikissa Coral Classic-, Coral Brush- ja Coral Bright-mallistojen väreissä. Mallistojen laattoja yhdistelemällä saadaan erittäin toimiva ja samalla erittäin näyttävä sisäänkäynti.

Laatat voidaan asentaa yhdensuuntaisiksi tai shakkikuvioisiksi.

Coral-laatat on pakattu 12 laatan laatikkoihin, 3 m2 per laatikko.

Coral Classic-laatat

Coral Classic-laatoissa yhdistyvät kaikki Coral Classicin kosteudensitomisominaisuudet, mutta myös joustavuus, jonka 50 x 50 cm laattakoko mahdollistaa. Coral-laatat vähentävät leikkausjätettä ja myös nopeuttavat asennusta.

Värivaihtoehdot

Coral Brush-laatat

Coral Brush-laatoissa yhdistyvät kaikki Coral Brushin kosteudensitomisominaisuudet, mutta myös joustavuus, jonka 50 x 50 cm laattakoko
mahdollistaa. Coral-laatat vähentävät leikkausjätettä ja myös nopeuttavat asennusta. Laatat voidaan asentaa yhdensuuntaisiksi tai shakkikuvioon.

Värivaihtoehdot

Coral Bright-laatat

Coral Bright-laatoissa yhdistyvät Coral Brightin näyttävät värit sekä joustavuus, jonka 50 x 50 cm laattakoko mahdollistaa. Coral-laatat vähentävät leikkausjätettä ja myös nopeuttavat asennusta. Laatat voidaan asentaa yhdensuuntaisiksi tai shakkikuvioon.

Värivaihtoehdot

Irtoasennettava sisäänkäyntijärjestelmä (Pro-Fit)

Erityisellä Pro-Fit Quattro -asennusmenetelmällä voi kiinnittää Coral-laatat. Tarralaput asetetaan kulmiin pitämään laattoja paikallaan, mikä mahdollistaa laattojen irtoasennuksen. Täten asentamiseen kuluva aika vähenee huomattavasti. Lisäksi Pro-Fit Quattro -ratkaisu mahdollistaa kiertotalouden mukaisen asennuksen, koska laatat voidaan käyttää uudelleen.

Kahta Brush ja Classic -malliston väriä on saatavana varastosta. Muita Coral Classic- ja Brush-malliston värejä on saatavana tilauksesta 96 neliön minimitilauskoolla (32 laatikkoa).

Värivaihtoehdot